UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞUM GÜNÜNDEN SADECE İKİ GÜN SONRA!

Dünya ABD'de yaşanan bu olayı konuşuyor... Gelen son dakika haberineg göre, köpeklerini gezdirmeye çıkarmış olan genç çiftin başına gelenler yalnızca ABD'de değil tüm dünyada yankı buldu.

DOĞUM GÜNÜNDEN SADECE İKİ GÜN SONRA!

Korkunç olay, geçtiğimiz hafta ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Denver kentinde meydana geldi. Genç çift köpeklerini gezdirmeye çıktıklarında başlarına geleceklerden habersizdi.

1 yaşındaki Isabella Thallas ve 26 yaşındaki sevgilisi Darian Simon, birlikte parlak bir gelecek hayali kuran, başarılı gençlerdi.

26 yaşındaki Darian, kendi kurduğu bir giyim markasının patronuydu. Darian ve Isabella, barınaktan kurtardıkları ve Rocco adını verdikleri köpeklerini gezdiriyordu.

İddiaya göre Darian yürürken, köpeği Rocco'ya bir an önce tuvaletini yapması için bağırdı. Darian'ın yüksek sesle konuştuğunu ileri süren komşusu bu duruma sinirlendi.

Michael Close adlı komşu, birdenbire evdeki otomatik tüfeğini çıkararak Isabella ve Darian'a kurşun yağdırdı.

Dehşet saçan 36 yaşındaki Close'un kurşunları, hem Isabella'ya hem de Darian'a isabet etti.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin incelemesine göre, Isabella olay yerinde hayatını kaybederken, Darian bacağından ve sırtından vurularak ağır yaralandı.

Olay mahaline gelen polis ekipleri, saldırgan Close'u aramaya başladı ve kısa süre sonra yakalanan zanlı, birinci derece cinayet suçundan yargılanacak.

Hayati tehlikesini atlatan Darian Simon, polise verdiği ifadede, birinin arkasından seslendiğini ve "Köpeğini eğitecek misin yoksa bağırıp durmaya devam mı edeceksin" dediğini söyledi.

Tanımadığı birinin kendisine sataştığını düşündüğünü ifade eden Darian Simon, duyduklarına kulak asmadan yoluna devam ettiğini söyledi.

Isabella ve Darian'ın komşusu olduğu belirtilen Ronan O’Shea, 6 ila 12 el ateş edildiğini duyduğunu söyledi.

21 yaşındaki Isabella Thallas'ın annesi Ana Thallas, kızısını kaybetmenin tarifsiz acısını yaşadığını anlattı.

CBS News'a açıklama yapan üç çocuk annesi Ana Thallas, kızının saf bir ruha sahip temiz kalpli bir insan olduğunu söyledi.

Tasarımcı sevgilisi Darian ile birlikte güzel bir gelecek planladığını söyleyen anne Thallas, kızının 21'inci doğum gününnden yalnızca iki gün sonra katledildiğini vurguladı.

"Emin olduğum tek şey bir parçamın da Isabella ile birlikte o gün öldüğü" diye konuşan Ana Thallas, CBS Denver'a kızını anlattı.

Kızının Denver Metro Eyalet Üniversitesi'nde ikinci sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen Ana Thallas, kızının seyahat etmeyi ve modayı çok sevdiğini söyledi.

Son Güncelleme: 17.06.2020 11:05:24
ETİKETLERuçankuştv  köpek