UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİM HAMİLE Mİ?

Uzun süre Coronavirüs karantinasında kalan Victoria's Secret meleği Rosie Huntington Whiteley sonunda plajın keyfini çıkarmaya başladı. Aktör Jason Statham ile olan beraberliğinden Jack Oscar adında iki yaşında bir oğlu olan 33 yaşındaki Rosie Huntington Whiteley önceki gün Malibu'da plajda görüntülendi.

ÜNLÜ İSİM HAMİLE Mİ?

Rosie Huntington Whiteley, yanına küçük oğlunu da alarak plaja gitti. Ünlü model, oğlu Jack Oscar'ı objektiflerden uzak tuttu ama kendisi fotoğrafçıların ilgi odağı haline geldi.

ELİNİ KARNINDAN İNDİRMEDİ

Siyah bir bikini giyen Rosie Huntington Whiteley, formda görüntüsüyle dikkat çekti. "Victoria's Secret meleği" olarak kariyerinde önemli bir yer elde eden Huntington Whiteley'in ellerini sürekli karnının üzerinde birleştirmesi de gözlerden kaçm

GÜZEL HABER Mİ VAR?

 Ünlü modelin, özellikle dalgalarda oynarken durmadan tekrarladığı bu hareket "acaba ikinci bebek mi geliyor?" sorusunu da akıllara getirdi.

BİRKAÇ HAFTADIR BÖYLE

 Rosie Huntington Whiteley, geçtiğimiz haftalarda da Beverly Hills'te çıktığı bir alışverişte görüntülendiğinde yine elini sık sık karnına götürüyordu.

Son Güncelleme: 16.06.2020 10:30:57