UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL’DA KORKUTAN GÖRÜNTÜ

1 Haziran’dan itibaren başlayan “Yeni Normalleşme” dönemi ile birlikte İstanbul’da trafik yoğunluğu devam ediyor. E-5 Karayolu ve metrobüs duraklarında araç ve vatandaş hareketliliği yaşandı. Sosyal mesafe kuralının unutulduğu Zincirlikuyu Metrobüs durağındaki yoğunluk ise dikkat çekti.

İSTANBUL’DA  KORKUTAN GÖRÜNTÜ

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Coronavirüs ile mücadele kapsamında 1 Haziran itibarıyla normalleşme sürecine geçilmişti.

Normalleşme adımlarının üçüncü haftasında İstanbul trafiğinde, metro, metrobüs ve otobüs duraklarında dikkat çeken bir yoğunluk oluştu.

Metrobüslere binmek için bekleyen vatandaşların sosyal mesafe kuralını unuttuğu gözlendi.

Zincirlikuyu Metrobüs durağında oluşan yoğunlukla sosyal mesafe kuralının yok sayıldığı gözler önüne serilirken, bazı duraklarda metrobüse binmek isteyen vatandaşların adeta birbiriyle yarıştığı görüldü.

Vatandaşlardan bazılarının maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralına dikkat ettikleri bazılarının da dikkat etmedikleri görüldü.

BEŞİKTAŞ İSKELESİNDE DE AYNI GÖRÜNTÜ

Beşiktaş İskelesi'nde akşam saatlerinde iki kıta arasında geçiş yapan vatandaşların oluşturduğu yoğunluk dikkat çekti.

Yeni tip Coronavirüs pandemisiyle mücadele kapsamında normalleşme adımları atılırken, İstanbul'da bazı vatandaşların virüse aldırış etmedikleri görüldü. Akşam saatlerinde hem Avrupa'dan Asya'ya hem de Asya'dan Avrupa'ya geçmek isteyen vatandaşlar, iskelelerde yoğunluk oluşturdu.

Beşiktaş İskelesi'nde yolcuların vapurdan inerken ve binerken sosyal mesafeye dikkat etmediği anlar kameralara yansıdı. Feribotlarda oluşan kalabalık havadan da görüntülendi. Vatandaşların tüm uyarılara rağmen dikkatli davranmaması ise pes dedirtti.

Son Güncelleme: 16.06.2020 09:50:20
ETİKETLERcorona  coronavirüs