UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YAPIMCININ CİNSEL ORGANI KANGREN OLDU!

Aralarında ünlü isimlerin de olduğu onlarca kadına tecavüz ve tacizde bulunduğu iddia edilen yapımcı Harvey Weinstein'in cinsel organının kangren olduğu öne sürüldü. Enfeksiyon kaptığı belirtilen Weinstein'in çıktığı duruşmada bu fotoğrafları jüri üyelerine gösterdiği iddia edildi.

ÜNLÜ YAPIMCININ CİNSEL ORGANI KANGREN OLDU!

Dünyanın en ünlü yapımcılarından biri olan Harvey Weinstein'ın taciz ettiği kadınların konuşması ile yıllardır süren skandal ortaya çıkmış ve bunun sonucunda #MeToo akımı başlamıştı.

New York'ta Weinstein hakkında tecavüz ve cinsel taciz dahil beş farklı suçlamayla açılan davada karar geçtiğimiz şubat ayında açıklanmış ve ünlü yapımcı 23 yıl hapse mahkum edildi.

Duruşmalarda yürüteç yardımıyla ayakta durabilen Hollywood yapımcısının, Coronavirüs’ün ABD'de ilk patlak verdiği dönemde ise virüs kaptığı ortaya çıkmıştı.

Bugüne kadar aralarında ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'un da bulunduğu, 75'ten fazla kadının hakkında cinsel taciz ve tecavüz suçlamasında bulunan yapımcının bu kez de cinsel organında çıkan enfeksiyondan dolayı organının kangren olduğu iddia edildi.

Instagram sayfası Bikotbisortmag'de yer alan habere göre, 68 yaşındaki yapımcının duruşmada jüri üyelerine kangren olmuş organının fotoğrafları gösterildi.

Yapımcının bu fotoğrafları hapisten çıkmak için kullandığı da ortaya atılan iddialar arasında.

Son Güncelleme: 15.06.2020 11:31:57
ETİKETLERHARVEY WEİNSTEİN