UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KULLANILMIŞ İÇ ÇAMAŞIRLARI SAYESİNDE ZENGİN OLDU!

36 yaşındaki Hollanda'lı eski balerin Yaela Vonk, ünlü modellerin açık ve cinsel ilişki videolarını para karşılığı üyelere sattığı sitede, spor yaparken kullanılmış ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını hayranlarına satarak ayda 75.000 sterlin kazandığını söyledi.

KULLANILMIŞ İÇ ÇAMAŞIRLARI SAYESİNDE ZENGİN OLDU!

Eski balerin Yaela Vonk,ilginç bir para kazanma yolu buldu ve denediği yöntemle kısa süre içerisinde büyük paralar kazandı.

Vonk, ünlü modellerin açık ve cinsel ilişki videolarını para karşılığı üyelere satıldığı sitede, spor yaparken kokan ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını hayranlarına satarak ayda 75.000 sterlin kazandığını söyledi.

Bu sayede kısa sürede servet elde ettiğini söyleyen Yaela hayranlarından gelen yoğun talep üzerine, çorap ayakkabı ve iç çamaşırlarını yıkamadığını bu nedenle çamaşır makinesine ihtiyacı olmadığını, bir defa kirlettiği eşyalarını hayranlarına satıp yenilerini aldığını söyledi.

Balerin olarak hayatını sürdürürken, intnernet üzerinden kullanılmış eşyalarını satarak hayatını kazanmaya başlayan Yaela, şayet balerin olarak kariyerine devam etmiş olsaydı, COVID-19 yüzünden büyük ekonomik sıkıntı yaşayacağını hatta balerin arkadaşlarının iş bulmakta zorlandıklarını söyledi.

Yaela, ilk kullanılmış eşyalarını satmaya başladığında bu kadar talep olacağını hayal etmediğini söyledi.

Bir süre gece mekanlarında direk dansçısı olarak çalıştığını söyleyen Yaela, hayranlarının özellikle kendisinden spor yaparken giydiği taytını talep ettiklerini söyledi.

Son Güncelleme: 15.06.2020 00:01:40
ETİKETLERiç çamaşırı  balerin