UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLAN, AĞIR YARALI!

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. Şampiyonluk yarışında kaybedilen üç puan kadar, Muslera ve Andone'nin sakatlıkları da Galatasaray'ı yıktı. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Donk ve kırmızı kart gören Adem Büyük de önümüzdeki hafta takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

ASLAN, AĞIR YARALI!

Corona virüsü salgını nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başlayan Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 2-0 yenileren şampiyonluk yarışında yara aldı. Galatasaray, mağlubiyetten daha çok Muslera'nın sakatlığı ile sarsıldı. Galatasaray'da Andone de sakatlanarak oyundan sedyeyle çıkmak zorunda kaldı.

Yaklaşık üç aylık bir aranın ardından yeniden sahaya dönen Galatasaray, hazır bir görüntü sergilemedi. ÖZellikle ilk yarıda rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray, gelecek haftalar için umut vermedi. Muslera ve Andone'nin sakatlıkları da Galatasaray'a ağır darbe oldu.

Muslera'nın da sakatlanması ile son yedi haftada en önemli oyuncusundan yoksun kalacak olan Galatasaray, şampiyonluk için yeterli bir futbol sergilemekten uzak kaldı. Orta sahası etkisiz kalan, hücum hattında verimli olamayan Galatasaray'da, Saracchi'nin yaptığı hatalar da dikkat çekti.

Çaykur Rizespor ise güçlü rakibi karşısında aldığı üç puanla ligde kalma yolunda umutlandı. Ünal Karaman yönetiminde ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor, sergilediği coşkulu futbol ile önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Rakip ceza sahasına girmekte zorlanan Galatasaray'da, Fatih Terim'in ikinci yarıda çift forvete dönmesi de işe yaramadı. Oldukça kötü bir performans sergileyen Galatasaray, Çaykur Rizespor'a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in galip geldiği haftada Galatasaray, aldığı mağlubiyetle 50 puanda kalarak rakiplerinin 6 puan gerisine düştü. Çaykur Rizespor ise puanını 28 yaparak düşme hattından kurtuldu.

Son Güncelleme: 14.06.2020 19:59:54
ETİKETLERçaykur rizespor  galatasaray