UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Hindistan'ın ünlü oyuncusu Sushant Singh Rajput, Mumbai'daki evinde ölü bulundu. Yerel basın 34 yaşındaki Rajput'un kendisini evinin tavanına astığını açıklarken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

ÜNLÜ OYUNCU EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Hint sinemasının önde gelen yıldızlarından biri olan ve 2016’da ünlü kriket sporcusu Mahendra Singh Dhoni’yi canlandırarak beğeni toplayan Bollywood yıldızı Sushant Singh Rajput evinde ölü bulundu.

 

34 yaşındaki Rajput’un Mumbai’daki dairesinin tavanında asılı vaziyette bulunduğu açıklanırken, ünlü oyuncunun menajeri, “Sushant Singh Rajput’un aramızdan ayrıldığını söylemek acı veriyor” dedi.

 

Mumbai polisi olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Birçok dizide ve filmde oynayan Rajput’un ölümü ülkede büyük bir üzüntü yarattı. Birçok oyuncu ve hayranı sosyal medyadan Rajput için mesajlar paylaşarak taziye dileklerinde bulundu.

 

Hindistan Başbakanı Narendra Modi de kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Kariyerindeki 11’inci film bu yıl vizyona girecek olan Rajput’un ölümünün çok erken olduğunu söyleyen Modi, “Eğlence dünyasındaki yükselişi birçok insana ilham verdi ve arkasında unutulmaz çok sayıda performans bıraktı” dedi.

Son Güncelleme: 14.06.2020 15:38:53
ETİKETLERuçankuştv  oyuncu  ünlü  öldü