UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞAKŞEHİR İKİNCİ YARI AÇILDI!

Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek lider Trabzonspor ile puanını eşitledi.

BAŞAKŞEHİR İKİNCİ YARI AÇILDI!

Corona virüsü nedeniyle verilen yaklaşık üç aylık aranın ardından yeniden başlayan Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Medipol Başakşehir, karşılaşmayı 2-0 galip tamamlamayarak şampiyonluk yarışını sürdürdü.

Verilen uzun süreli aranın ardından benzer bir şekilde dönen Medipol Başakşehir, yine ikinci yarıda vites arttırarak galibiyete ulaşmayı başardı. Aytemiz Alanyaspor'un ise, pek fazla pozisyon üretemediği karşılaşmada eski temposunun uzağında kaldığı gözlendi.

Karşılaşmaya iki takım da oldukça düşük tempoda başladı. Aytemiz Alanyaspor sahasına çekilip hızlı ataklarla pozisyon üretmeye çalışırken, Medipol Başakşehir topu kontrol edip, bol paslı oyunu tercih etti.

İlk yarısı temposuz ve pozisyon açısından kısır geçen karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor, rakip savunmanın hatası sonrası inanılmaz bir fırsat yakaladı. Ancak Mert, Bakesedas'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda gole izin vermedi.

Bu pozisyonun dışında ilk yarıda net bir fırsat yakalayamayan iki takım, seyircilere oldukça sıkıcı bir ilk yarı izletti. Medipol Başakşehir, kapalı Aytemiz Alanyaspor savunmasını aşamazken, konuk ekip de hızlı hücum bulmakta zorlandı.

İkinci yarıda biraz kıpırdanan Medipol Başakşehir, üst üste pozisyonlar buldu. Önce Marafona'yı geçemeyen, ardından da Visca ile bulduğu gol geçerli sayılmayan Medipol Başakşehir, aradığı golü 64. dakikada Mahmut'un kafa vuruşuyla buldu.

Edin Visca'nın penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkaran Medipol Başakşehir, olukça rahatladı. Bulduğu gollerden sonra oyunun kontrolünü elinde tutan Medipol Başakşehir, zorlu mücadeleden 2-0 galip ayrılmayı başardı.

Aldığı kritik galibiyetle puanını 56 yapan Medipol Başakşehir, lider Trabzonspor ile puanını eşitledi. Aytemiz Alanyaspor ise 43 puanda kaldı.

Son Güncelleme: 13.06.2020 20:55:50
ETİKETLERbaşakşehir  alanyaspor