UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LİDERİN MAÇI NEFES KESTİ!

Lider Trabzonspor, corona virüsü nedeniyle lige verilen aranın ardından çıktığı maçta 10 kişi kalmasına rağmen Göztepe'yi deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

LİDERİN MAÇI NEFES KESTİ!

Corona virüsü salgını nedeniyle 85 gündür ara verilen Süper Lig, yeniden başladı. Seremonide sosyal mesafe kurallarının uygulandığı, yedek kulübesinde maskeyle oturduğu yeni dönem futbolda lider Trabzonspor, deplasmanda Göztepe ile karşılaştı.

Lige ara verilmeden önce oldukça formda olan iki takımın mücadelesinde gülen taraf lider Trabzonspor oldu. Deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, zirvedeki yerini korudu.

Verilen aranın ardından takımların sahaya nasıl döneceği merak edilirken, Trabzonspor maça oldukça hızlı bir başlangıç yaptı. Temposundan pek bir şey kaybetmediğini gösteren Trabzonspor, 10 kişi kalmasına ve Beto'nun kurtarışlarına rağmen üç puanı hanesine yazdırdı.

Göztepe ise rakibi 10 kişi kalmasına rağmen istediği baskıyı kurmakta zorlandı. Zaman zaman önemli pozisyonlar bulsa da, İzmir ekibi rakibini tehdit edecek atak devamlılığını sağlamakta başarılı olamadı.

Son Güncelleme: 12.06.2020 21:04:19
ETİKETLERtrabzonspor  göztepe