UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SIR PERDESİ ARALANIYOR!

Isparta'da park halindeki otomobilin içinde Emrah M. ölü bulundu. Yapılan incelemede otomobilin birkaç metre ilerisindeki otluk alanda da tabanca bulundu.

SIR PERDESİ ARALANIYOR!

Olay, saat 12.00 sıralarında Binbirevler Mahallesi 243 Cadde yolunda meydana geldi. 07 TC 150 plakalı otomobilin bir süredir aynı noktada park halinde olduğunu ve içinde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde otomobilde bulunan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Üzerinden Emrah M.'ye ait kimlik çıkan cenaze, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan polis ekiplerince otomobilin yakınlarında yapılan incelemede birkaç metre ilerde de otluk alanda tabanca bulunduğu öğrenildi.

CESEDİN HASAN BASRİ DAŞDEMİR'E AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Isparta'da park halindeki otomobilin içinde ölü bulunan kişinin Emrah M. değil, Hasan Basri Daşdemir (20) olduğu anlaşıldı. Polisin yaptığı detaylı inceleme sonucu Emrah M.’nin otomobilin ruhsat sahibi olduğu, ölen kişinin ise Hasan Basri Daşdemir olduğu tespit edildi.

ENSESİNDEN ATEŞ EDİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Hasan Basri Daşdemir'in ensesinden bir el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Otomobilin yakınlarında bulunan tabancanın cinayette kullanıldığı ortaya çıkarken, polisin olayla ilgili adı açıklanmayan bir şüpheliyi gözaltına aldığı bildirildi.

 

Son Güncelleme: 11.06.2020 22:44:28
ETİKETLERISPARTA  CESET