UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODEL YENİ YAŞINI YARI ÇIPLAK POZ İLE KUTLADI!

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley, 55. yaş gününü küvette köpük banyosu yaparken verdiği pozuyla kutladı. Mükemmel fiziğiyle herkesi kendine hayran bırakan oyuncunun paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

 ÜNLÜ MODEL YENİ YAŞINI  YARI ÇIPLAK POZ  İLE KUTLADI!

Her daim kusursuz görüntüsüyle genç kızlara meydan okuyan Elizabeth Hurley, doğum gününde yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

YENİ YAŞINI KÜVET POZUYLA KUTLADI

Model, küvet içinde köpük banyosu yaparken ellerini ve bacağını havaya kaldırarak poz verdi. Bu anları 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Hurley, "Doğum günüm kutlu olsun, pandemi nedeniyle evde kalmak zorunda olduğumuz süre zarfında başta 80 yaşındaki annem ve 18 yaşındaki oğlum olarak bu kutladığımız beşinci doğum günü oldu" notunu yazdı. Sağlıklı olduğu, iyi bir ailesi olduğu ve iyi arkadaşlara sahip olduğu için çok minnettar olduğunu söyleyen Liz, pandeminin bir an önce bitip hayatın normale döneceğini umduğunu da söyledi.

PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Hurley'in kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafına sayısız yorum yapıldı. Fotoğrafı gören bir takipçisi "Hayatımda gördüğüm en iyi 55" derken başka bir takipçisi de "Kesinlikle 20 yaşından büyük gözükmüyorsun, gençlik kaynağı" yorumunu yaptı.

 


Son Güncelleme: 11.06.2020 17:05:29
ETİKETLERElizabeth Hurley