UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAĞLIK ÇALIŞANI GÖRMEDİĞİ AİLESİNE AFİŞİ İLE GİTTİ!

Adıyaman'da yürekleri ısıtan bir olay gerçekleşti. Coronavirüs salgınından dolayı 4 aydır çocuğunu ve eşini göremeyen acil servis sağlık çalışanı, eşinin ve çocuğunun fotoğrafının olduğu afiş yaptırıp otomobiline asarak ailesine sürpriz yaptı.

SAĞLIK ÇALIŞANI GÖRMEDİĞİ AİLESİNE AFİŞİ İLE GİTTİ!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde devlet hastanesinin acil servisinde çalışan sağlık çalışanı Mahmutcan Müslümoğlu Coronavirüs salgınından dolayı 5 aylık oğlu Yağız Aslan ve eşi Ayşe Tuğba Müslümoğlu’nu Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki ailesinin yanına bıraktı.

İHA'nın haberine göre, 4 aydır hastane acil servisinden çıkmayan Mahmutcan Müslümoğlu çalıştığı hastaneden ailesini görmek üzere izin alarak eşinin ve oğlunun fotoğrafını dev bir afiş yaptırarak otomobilinin üzerine yapıştırdı. Afişin üzerine “Coronayı aştım da geldim” ve “Sizi çok özledim” yazdıran sağlık çalışanı otomobili ile evin önüne durarak ailesine sürpriz yaptı.

 

4 aydır ailesini göremediğini belirten sağlık çalışanı Mahmutcan Müslümoğlu, “Oğlumu bıraktığımda henüz 1 aylıktı. Coronavirüs’ten dolayı hem kendimin hem de sevdiklerimin sağlığını tehlikeye atmamak için eşimi ve oğlumu ailemizin yanına bıraktım.

 

İzin alarak eşime ve çocuğuma kavuştum. Gerçi sosyal mesafeyi ihlal etmemek için onlara sarılamadım ama ailemi görmekte güzel” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.06.2020 15:59:44
ETİKETLERcorona  sağlık  çalışan  uçankuştv  afiş