UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜNEŞ TUTULMASI NASIL ETKİLEYECEK?

21 Haziran 2020 Türkiye saati ile 09:41 de Yeni ay ve Yengeç burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek.

GÜNEŞ TUTULMASI NASIL ETKİLEYECEK?

Tutulma, öngörülemeyen ve kontrol edilmesi zor olaylar ardından gergin ve uzlaşmaz bir enerjiyi arındıracak etkileri barındırıyor dünya ve ülkemiz için. Farkında olan uyanmış ruhlar için.

Yengeç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, geçmişi bırakmak için elverişli bir zaman kapısını aralıyor bizlere. Ancak güzelliklere iyi ve doğru olana sahip çıkmamız için geçmişe nokta koyarak yeni başlangıçlar içinde olmamız fazlası ile önem taşımakta.

İletişimin gezegeni  Merkür tarafından yönetilen tutulma iletişim, pazar yerleri, kalabalıklar, ilköğretim, ulaşım ve komşu ülkelerle olan ilişkileri temsil eder. Aynı zamanda Merkür medyaya, süreli yayınlara, istihbarat toplama, basın ve posta işçileri de dahil olmak üzere haberciler ile ilişkilidir. Bunun yanı sıra gençliği, asistanları, tüccarları, öğretmenleri, gezginleri, dedikoduları ve hırsızları ifade eder.

Merkür'ün İkizler'deki enerjisi çok yönlülük ve değişkenlik enerjisidir. Güneş tutulması sırasında Merkür, Retro'da durağan konumda. Ayrıca, su grubu Balık burcundan geçen Mars, tutulma sırasında dikkat çekici bir konumda. Mars eyleme yönelik gerçek bir savaşçıdır; bu nedenle Mars genellikle bu tutulmaya ilişkin dinamik olayların başlangıcı tetikleyici olabilir.

Mars, güçlü Güneş'ten dört derece uzaktadır. Güneşin etkisi önümüzdeki birkaç gün içinde gözlemlenecektir. Dünya'da ve ülkemizde bazı bölgelerde şiddetli yağışlar görülebilirken, bazı bölgelerde su krizi görülecektir. Mercury retro durağan konumu ile iletişim ve ulaşımı etkileyecek enerjileri barındırmakta. Özellikle Güneş burcu Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak olanlar tutulma enerjisinden çok etkilenecekler.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Dr.Astrolog Şenay DEVİ

Son Güncelleme: 11.06.2020 14:30:20
ETİKETLERŞenay devi  güneş tutulması  astoloji