UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ, CESEDİNİ YAKTI!

İstanbul'da miras meselesi sebebiyle arasında anlaşmazlık olan kardeşini öldüren zanlı, cinayeti gizlemek adına aracının içinde cesedi yaktı. Cani ağabey hakkında 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ,  CESEDİNİ YAKTI!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 65 yaşındaki sanık İsmail Taban ile 54 yaşındaki maktul Behzat Taban arasında, 10 Mayıs 2019 itibarıyla yaklaşık 6 yıldır anne babalarından kalan miras nedeniyle husumet bulunduğu anlatıldı.

'ELBİSESİ TUTUŞMUŞ BİRİNİ GÖRDÜM'

Çatalca'da suç tarihinde maktul Behzat Taban'ın kullandığı aracın yandığı ve içinde maktulün cesedinin bulunduğu belirtilen iddianamede, tanık ifadesinde, olay yerinde elbisesi tutuşmuş ve söndürmeye çalışan 60-65 yaşlarında bir kişi gördüğünü beyan etmesi üzerine olayın kasten öldürme olabileceğinin değerlendirildiği ifade edildi.

KANIN DNA'SI UYDU

İddianamede, tanığın verdiği eşkale uyan, maktul ile husumeti bulunan kardeşi İsmail Taban'ın olayın faili olduğunun değerlendirildiği, sanığın iş yerinde kan lekesi ve kan lekesi bulunan mont ele geçirildiği ve kanın maktulün DNA profili ile uyumlu olduğununun tespit edildiği kaydedildi.

Ayrıca iddianamede, incelenen kameralarda, olay günü maktul Behzat Taban'ın aracına binerek ikametinden çıktığı ve sanık İsmail Taban ile karşılaştığı, sanığın araca sol ön kapıdan bindiği, kısa bir süre sonra aracın durması üzerine sanığın arka sol kapıdan inip şoför koltuğuna bindiği ve araçla ayrıldığının görüldüğü anlatıldı.

İddianamede, sanık İsmail Taban’ın ifadesine de yer verildi.

Son Güncelleme: 11.06.2020 14:25:28
ETİKETLERistanbul  kardeş