UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HİPNOZ OLAN GENÇ KADINA YAŞAM KOÇUNDAN CİNSEL TACİZ!

İstanbul Şişli'de yaşam koçluğu eğitimi almak için özel bir akademiye başvuran genç kadın, eğitim sırasında yarı hipnoz olduğu bir anda eğitmenin cinsel tacizine maruz kaldı.

HİPNOZ OLAN GENÇ KADINA YAŞAM KOÇUNDAN CİNSEL TACİZ!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, Gizem Y., 2018 yılı mayıs ayı içerisinde Yaşam Koçluğu eğitimi almak için Şişli'de bulunan özel bir eğitim kurumu ile form doldurarak iletişime geçti. Daha sonra akademi sahibi Metin Ç. ile tanıştı. Bir süre akademide genç adamın eğitmenliğinde eğitim almaya devam eden genç kadın, bir gün özel seans aldı. Seans uygulaması için eğitimcinin odasına giden Gizem, bir süre oturduktan sonra seansa başladı.

Seans sırasında eğitmen genç kadını kanepeye uzanmasını ve iyi hissettiğin bir anı düşünmesini istedi. Gizem K., kendisine yöneltilen sorulara cevap verememeye başladı. Yarı hipnoz bir vaziyete giren genç kadın, eğitmeninin cinsel saldırısına maruz kaldı. Hipnoz halden çıkarak gözünü açtı ve akademiden kaçarak uzaklaştı. Savcılığa başvuran Gizem K., kendisine cinsel saldırıda bulunan eğitmenden şikayetçi oldu.

Savcılık tarafından ifadesine başvurulan eğitmen Metin Ç., eğitim sürecinde Gizem'le samimiyetlerinin ileri boyuta taşındığını, müşteki ile ofis içerisinde hiçbir şekilde yalnız kalmadıklarını, olay günü müştekiye özel seans uygulamadığını, odada iken yalnız olmadıklarını, odanın kapısının açık olduğunu, sonrasında ofisten çıktıklarını kaydetti. Metin Ç., 'Gizem eğitime devam etmek istemedi. Parasını geri istedi. Kabul etmeyince de Gizem'in avukatı olduğunu beyan eden bir kişinin kradı ve "Gizem ile anlaşmazsan başın belaya girecek" diye tehdit etti.

Savcılık genç kadının beyanlarının yalandan uzak ve inandırıcı olduğu gerekçesiyle eğitmen hakkında, Basit Cinsel Saldırı, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından dava açtı. Eğitmenin 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Son Güncelleme: 11.06.2020 14:10:20
ETİKETLERtaciz