UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİM SOYDAN’DAN NİHAT ÖZDEMİR AÇIKLAMASI

TFF’nin milli takımlardan sorumlu yöneticisi ve Fenerbahçe eski futbolcusu/ yöneticisi Selim Soydan, Nihat Özdemir’in Fenerbahçe Disiplin Kurulu’na verileceği iddialarını değerlendirdi.

SELİM SOYDAN’DAN NİHAT ÖZDEMİR AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Yönetimi ile Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir arasındaki tartışma yeniden alevlendi.

Fenerbahçe Divan Başkanı Vefa Küçük, “Nihat Özdemir, Disiplin Kurulu’na verilecek” demiş ve tartışmalar daha da büyümüştü.

“FENERBAHÇELİLER, FENERBAHÇELİLER’LE KAVGA EDİYOR”

 Nihat Özdemir iddialarının ardından konuyla ilgili TFF’nin milli takımlardan sorumlu yöneticisi, Fenerbahçe eski futbolcusu ve yöneticisi Selim Soydan’dan flaş bir açıklama geldi.

Selim Soydan, Nihat Özdemir’e destek verdi ve “Nihat Özdemir böyle bir durumda 1 dakika bile durmaz” dedi.

İşte Selim Soydan’ın o açıklamaları;

Daha önce de defalarca dile getirdim. Fenerbahçe ne yazık ki sürekli bir kavganın içinde tutuluyor. Bu kavga daha önce camia dışında yaşanıyordu. Şimdi camianın içine döndü. Fenerbahçeliler, Fenerbahçeliler’le kavga ediyor. Hem içerde, hem de dışarıda bir kavga halinde Fenerbahçe. Bu kavganın da ne yazık ki kazananı yok. Kaybedeni ise Fenerbahçe oluyor. Fenerbahçe, Fenerbahçe’nin evlatlarıyla kavga etmemeli. Fenerbahçe’nin değerleriyle kavga etmemeli.

Sadettin Saran, Mehmet Ali Aydınlar örneğini daha önce vermiştim. Şimdi duyuyorum ki, Nihat Bey’i, Fenerbahçe Disiplin Kurulu’na vereceklermiş. Eğer bunu yaparlarsa Nihat Özdemir o kulüpte 1 dakika durmaz. Hemen istifa eder. Fenerbahçe’nin ihtiyacı kavga değil, barış. Ve üstelik hemen her alanda barış. Bu yaşananlar eski bir Fenerbahçe futbolcusu ve yöneticisi olarak beni çok derinden üzüyor.

Son Güncelleme: 11.06.2020 11:34:03
ETİKETLERfenerbahçe  selim soydan  nihat özdemir