UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANER ÇALIŞIR'A VEDA MESAJLARI DUYGULANDIRDI

Sosyal medyada ünlendikten sonra DJ'lik yapmaya başlayan Caner Çalışır, 31 yaşında vefat etti. Çalışır'ın ölüm haberi, ünlüler dünyasını yasa boğdu.

CANER ÇALIŞIR'A VEDA MESAJLARI DUYGULANDIRDI

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, ani ölümüyle sevenlerini yasa boğdu. Ünlüler de genç yaşında hayata veda eden Caner için taziye mesajı yayınladı.

Demet Akalın'ın, 31 yaşında hayatını kaybeden Caner Çalışır için paylaştığı veda mesajı herkesi duygulandırdı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabının hikaye bölümünden, "Çok üzgünüm. Tanıyıp da sevdiğim en iyi insanlardandı" mesajını yazdı.

KERİMCAN DURMAZ

"Caner’imm, dostum, bizi bugün bırakıp gitti. Hala inanamıyorum, aklım almıyor. Daha çok erkendi be Caner’im daha birlikte yapacağımız çok şey vardı. O kadar güzel anılar biriktirdim ki seninle, keşke bu kadar erken bırakmasaydın bizi. Sen benim sevgimi, sırlarımı en güzel anılarımı biriktirdiğim yol arkadaşım olarak hep kalbimin bir köşesinde kalacaksın. Seni çok seviyorum ve bu hiç değişmeyecek. Nurlar içinde uyu. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin."

SELİN CİĞERCİ

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, üzüntüsünü şu sözlerle belli etti:

"Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum. Mekanın cennet olsun arkadaşım."

DERYA ULUĞ

"Seni hep böyle neşeli hallerinle hatırlayacağız Caner. Çok üzgünüm çok. Mekanın cennet olsun."

MERVE ÖZBEY

"Hoşçakal Caner. Dünya hali. Bugün varız yarın yokuz. Tanıdığım en pozitif, yardımsever, hiç hırsı olmayan, dünya iyisi insan. Hoşçakal."

SİNEM UMAŞ

"Ah Caner naptın! Dün gibi hatırlıyorum sufleyle bu fotoğrafı çektirirken nasıl eğlendiğimizi. Gidemezsin lütfen 'şaka yaptım' de, kalk yine 'ablan star bebeğim' de. Ne olur kalk daha çok gençsin, ne olur uyan Caner."

HAKAN KAKIZ

"Çocukluk anılarım gitti. Şuan tarifsiz duygular içindeyim. Ağlıyorum, susuyorum, boş boş bakıyorum. Ölüm çok acı ama erken ölüm herşeyden acı. Hepimiz şoktayız. Ani bir kalp krizinden dolayı vefat etti Caner’imiz. Nurlar içinde uyu eski dostum."

EBRU POLAT

"Ağlıyorum, çok kötüyüm neden gittin Caner? Seni çok seviyorum güzel kalplim."  

SAMET LİÇİNA

Fenomen Samet Liçina ise Caner Çalışır'ın fotoğrafını paylaşarak, "Toprağın bol, ruhun huzurlu olsun" yorumunu yaptı.

ÖZLEM YILDIZ

"Ah be Caner'im. Çok erken çok. Mekenın cennet olsun."

Son Güncelleme: 11.06.2020 11:28:29
ETİKETLERcaner çalışır  fenomen  ölüm