UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR ANNEYE BU YAPILIR MI?

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan Umut Koçak, Babaannesini evlerinin önüne eşyaları ile birlikte bırakan amcalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

BİR ANNEYE BU YAPILIR MI?

Ereğli’ de yaşayan Umut Koçak, iddiaya göre amcalarında yaşayan babaannesini sabah saatlerinde eşyaları ile birlikte evlerinin öngünde buldu. Yürümekte güçlük çeken yaşlı kadını sandalye üzerine oturtarak evin önünden ayrılan aile yakınlarına tepki gösteren Umut Koçak, sosyal medya hesabından “bu insanlık suçunu tüm akrabalarımız dostlarımız görsün ibret-i alem olsun diye paylaşıyorum” sözleri ile paylaştı. 

Koçak paylaşımında “Bugün işe gitmeden önce uyandığımda gördüğüm evimizin önüne bırakıp gidilen bir ANNE. Maaşını alırken sağlıklıyken hiçbir masrafı yokken çok güzel, hastalandığında iki yemek kaşığı yemek vermek gerekince kenara atılan bir ANNE. Tüm abilerim, kardeşlerim. Bu benim babaannem HAYRİYE KOÇAK. Bu insanlık suçunu tüm akrabalarımız dostlarımız görsün, ibret-i alem olsun diye paylaşıyorum. Bu kadını bu halde yağmurda idrar torbası elinde, yürüyemez halde bugün evimizin önüne eşyalarıyla birlikte bir çöp torbası gibi atıp kaçan insanlara sesleniyorum. Umarım ilerideki yaşantınızda aynısını yaşarsınız. İnsanlığınız bu kadar”  

Son Güncelleme: 11.06.2020 09:37:15
ETİKETLERzongulfak  ereğli