UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ACI HABER CEMAL CAN'A VERİLECEK Mİ?

Sosyal medya fenomeni ve Dj Caner Çalışır, kalp krizi sonucu 31 yaşında hayatını kaybetti. Çalışır'ın ölüm haberinin, büyük finaline kısa süre kalan 'Survivor 2020' yarışmacısı Cemal Can Canseven'e verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.

ACI HABER CEMAL CAN'A VERİLECEK Mİ?

En son 'Benimle Söyle' programında jüri üyeliği yapan Caner Çalışır, sabaha karşı kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Çalışır'ın ani ölümü, hem sevenlerini hem de sosyal medya fenomeni arkadaşlarını yasa boğdu.

2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Caner Çalışır; Selin Ciğerci, Hakan Kakız ve Kerimcan Durmaz'ın yanı sıra çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor 2020'nin başarılı yarışmacılarından Cemal Can Canseven'in de yakın arkadaşıydı.

Caner Çalışır, 3 gün önce bir arkadaşına vefasızlıktan ve yalnızlıktan yakınmış... Survivor'da yarışan Cemal Can'ın dönmesini bekleyen Çalışır "Cemal Can olsaydı yalnız bırakmazdı beni" demiş...

Survivor'ın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı'nın, Çalışır’ın vefat haberini, yarışmada olması nedeniyle Cemal Can'a açıklamaması bekleniyor.

Ailesinden bir talep gelmediği takdirde Caner Çalışır’ın ölüm haberini alamayacak olan Cemal Can, yarışma sonrası kötü haberi öğrenecek. Survivor'da aileden bir görüşme talebi geldiği takdirde, yarışmacılar aileleriyle görüşebiliyor.

Son Güncelleme: 10.06.2020 14:42:18
ETİKETLERcaner can  caner çalışır