UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATM’DEN PARA YERİNE CORONAVİRÜS ÇEKTİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Çayırlı Köyü’nde, 14 ev karantinaya alındı. Yaklaşık 60 kişinin ikamet ettiği evler, zaman zaman jandarma ekipleri tarafından kontrol ediliyor. Köylünün virüsü ATM'den para çekerken kaptığı sanılıyor.

ATM’DEN PARA YERİNE CORONAVİRÜS ÇEKTİ

Çayırlı Köyü’nde oturan T. A. isimli bir kişi, Alaplı ilçesindeki bir bankanın ATM’sinden para çekip köyüne geri döndü. Bir süre sonra yüksek ateş ve halsizlik belirtileri gösteren T. A., Ereğli Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada T. A.’ya Corona Virüs testi yapıldı.

T. A., Corona Virüs testi sonuçlanmadan köyünde bir cenaze törenine katıldı. T. A.’nın testinin pozitif çıkması üzerine hastane yetkilileri kareleye geçti. şahsı hastaneye naklederek yatışını yapıp tedavi sürecini başlattılar. Yapılan filyasyon çalışması neticesinde başta T. A.’nın aile bireyleri olmak üzere temas ettiği tespit edilen köy sakinleri de ev karantinasına alınarak izolasyona tabii tutuldular.

2 gün önce başlayan karantina uygulamasının 14 evi ve yaklaşık 60 kişiyi kapsadığı öğrenildi. Ereğli Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören T. A.’nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Son Güncelleme: 10.06.2020 10:20:08
ETİKETLERatm  para  coronavirüs