UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ACİL SERVİSTE YAPILANLAR ŞOKE ETTİ!

Uyuşturucu madde kullanan ve fenalaşınca arkadaşı tarafından hastaneye kaldırılan genç kız, acil serviste tedavisi devam ederken kusmaya başlayınca hastane çalışanları tarafından dışarı atıldı.

ACİL SERVİSTE YAPILANLAR ŞOKE ETTİ!

Akıllara durgunluk veren olay, Avustralya'nın Melbourne kentinde meydana geldi. 18 yaşındaki Khaliyha McKellar aşırı dozda uyuşturucu madde kullanınca fenalaşarak hastanelik oldu.

Yanındaki arkadaşı tarafından en yakın hastaneye kaldırılan genç kızın başına gelenler ise gündem yarattı. Genç kız, St Vincent hastanesinin acil serviste tedavisi devam ederken kusmaya başlayınca hastane çalışanları tarafından dışarı atıldı.

McKellar, üç saat boyunca hastanenin kapısının önünde kalrıdımda etrafına kir bulaşmış ve baygın bir şekilde kaldı.

McKellar'in baygın bir şekilde kaldrım üzerinde yattığını gören bir hastanın yakını içeriden getirdiği battaniyeyi ailesi gelene kadar McKellar'in üzerine örttü.

Audrey Kearns isimli bir başka genç kız, McKLellar'ı baygın bir şekilde görünce hastane çalışanlarına genç kızın sürekli kustuğunu ve boğulma tehlikesi yaşadığını söyledi.

Genç kızı içeri almaları için yalvardığını anlatan Audrey, hastane çalışanlarının durumu umursamadığını ve bunun kendilerinin problemi olmadığını söylediklerini belirtti.

Audrey Kearns, hastanenin güvenlik görevlisinin kendisini de dışarı atmaya çalıştığını anlatarak olay sonrası yaşadığı yaralanmaları gösterdi.

Olay yerinde bulunan başka bir kişinin kızın görüntülerini çektiğini gören hastane çalışanları kızı içeri alıp tedavisine devam ettiler.

Görüntülerin internet üzerinden yayınlanması ve gelen eleştiriler üzerine hastane yönetimi yaptığı açıklamada özür diledi.

Son Güncelleme: 10.06.2020 10:09:45
ETİKETLERgenç kız  uçankuştv  corona