UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVİVOR SONRASI CİNSEL İLİŞKİ İDDİALARIYLA GÜNDEM OLMUŞTU!

PSG forması giyen Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi, Survivor'dan elendikten sonra yaptıklarıyla gündem olmayı başarıyor. Yarışma sonrası cinsel ilişki iddialarıyla gündem olan Icardi, arasının iyi olmadığı yengesi Wanda Nara'yı çileden çıkaracak bir hamlede bulundu.

SURVİVOR SONRASI CİNSEL  İLİŞKİ İDDİALARIYLA  GÜNDEM OLMUŞTU!

İspanya'daki Survivor'dan elenen ve performansından çok yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen Icardi, yarışmanın ardından sosyal medyadan yaptığı hamleyle gündeme geldi.

Ivana Icardi, ağabeyiyle evlenmeden önce bir başka Arjantinli futbolcu Maxi Lopez'le yaşadığı evlilik ile gündeme gelen ve çocuklarının velayetiyle ilgili halen sorunlar yaşayan Wanda Nara'yı kızdırdı ve eski eşinin sosyal medyadaki fotoğrafını beğendi.

Ivana'nın yaptığı beğeniye kızan Wanda Nara'nın göstereceği tepki merakla bekleniyor.

Wanda Nara ile Ivana Icardi'nin birbirlerini sevmediği bilinirken, medya aracılığı ile birbirlerine gönderdikleri mesajlar uzun süre gündemden düşmemişti.

Icardi'nin eşi Nara, basına verdiği demeçte Ivana'yı açık bir şekilde uyarmış ve ailesi hakkında açıklama yapmamasını söylemişti.

Ivana Icardi de Wanda Nara'yı, ağabeyi Mauro'yu kendisinden uzak tutmakla suçlamıştı.

Survivor'da Hugo Sierra ile aşk yaşayan ancak elendikten sonra ilişkisi biten Ivana, yarışma sonrası başka bir yarışmacıyla cinsel ilişkiye girdiği haberleriyle gündemi uzun süre meşgul etmişti.

Son Güncelleme: 9.06.2020 17:52:00
ETİKETLERIVANA ICARDİ  SURVİVOR