UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

4 AYLIK İKİZLERİNİ EVDE BIRAKIP PARTİYE GİTTİLER!

Rusya'da yaşayan Margarita Yanayeva ve Alexey Yanayeva çifti, 4 aylık ikiz bebeklerini evde bırakıp dört gün süren partiye katıldılar. İkizlerden biri açlıktan hayatını kaybederken, diğeri ise yaşam mücadelesi veriyor.

4 AYLIK İKİZLERİNİ EVDE BIRAKIP PARTİYE GİTTİLER!

Rusya'nın Vilyuchinsk bölgesinde yaşayan23 yaşındaki anne Margarita Yanayeva ve 35 yaşındaki baba Alexey, 17 haftalık ikiz bebeklerini evde bırakıp dört gün süren içkili partiye katıldılar. İkizlerden erkek olan açlıktan hayatını kaybederken kız bebek ise yaşam mücadelesi veriyor.

Dört günlük partiye katılan anne ve kocası, çocuklarını açlığa terk ederken bu süre zarfında kendilerine bakacak kimseyi bulmadılar. Anne katıldığı partide insanların kendisine çocuklarını sorması üzerine çocuklarının koronavirüs kaptığını ve hastanede tedavi altında olduklarını söyledi.

Çocukların büyükannesi anne ve babaya ulaşamayınca, çiftin evine gitti. Bebeklerden birinin açlıktan öldüğünü diğerinin de ölmek üzere olduğunu görünce polisi aradı. Polis ile beraber eve gelen sağlık ekipleri, durumu ciddi olan kız bebeği hastaneye kaldırdılar.

Haklarında soruşturma açılan anne ve baba suçlu bulunmaları halinde 20 yıl hapis cezası alacaklar.

Son Güncelleme: 9.06.2020 12:53:06
ETİKETLERrusya  ikizler  parti