UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

4 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

ABD'nin New Jersey eyaletinde 4 gün önce balık tutarken kaybolan Türk vatandaşı Nedim Aksoy'dan (50) acı haber geldi. Aksoy'un cansız bedenine ulaşıldı.

4 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

ABD'nin New Jersey eyaletine bağlı Middletown Monmouth bölgesindeki Navesink Nehrinde balık tutmak için arkadaşı Mustafa Ekiz ile birlikte açılan Giresunlu Nedim Aksoyun (50) cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı. Balık tutmak için Mustafa Ekiz adlı arkadaşıyla Navesink Nehrine açılan Nedim Aksoydan 4 gündür haber alınamıyordu. ABD Sahil Güvenlik ekipleri Aksoy'u arama kurtarma çalışmaları başlatırken, bugün dalgıçların da katıldığı arama kurtarma neticesinde bir cesede rastladı. Cesedin 4 gündür haber alınamayan Aksoy'a ait olduğu öğrenildi.

20 YILDAN FAZLA ABD'DE YAŞIYORDU

Demirören Haber Ajansına (DHA) konuşan Aksoy'un kardeşi Murat Aksoy yaptığı açıklamada Maalesef abimin naaşı bulundu. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Cenaze Giresun ili Keşap ilçesi Karabulduk köyünde defin olacak ifadelerini kullandı. Giresun'un Keşap ilçesinde doğan Aksoy, 20 yıldan fazladır ABDde fayans ve mermer ustası olarak çalışıyordu.

Son Güncelleme: 8.06.2020 19:05:06
ETİKETLERABD