UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU DEFA EVİ YAKTI!

Geçtiğimiz nisan ayında Denizli’de telefonda babası ile tartışıp evinin balkonundaki yaklaşık 7 bin TL’lik kombiyi parçalayan şahıs bu sefer evi yaktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri evin içerisindeki yangını kısa sürede söndürürken, sağlık ekipleri şahsı hastaneye kaldırdı.

BU DEFA EVİ YAKTI!

Olay sonrası evini yaktığı iddia edilen Ümit Uğur K., bölgeye gelen 112 Acil servis ambulansı ile kontrol amaçlı Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma devam ederken, şahıs geçtiğimiz 19 Nisan da ise telefonda babası ile kavga edip balkondaki kombiyi parçalayarak ev eşyaları ile aşağı atmış ve bina sakinlerini sokağa dökmüştü.

 

“BABASINI DIŞARI ATTIKTAN SONRA KENDİSİ YERLEŞTİ VE BİZ BUNU BİR TÜRLÜ ÇIKARTAMIYORUZ”

Mahalle sakinlerinden Abdullah Ç., ise evi 2-3 ay önce Uğur K.’nin babasına kiraya verdiğini belirterek, “Biz burayı 2-3 ay önce babasına kiraya verdik. Babası burada otururken oğlu cezaevinden çıkmıştı 45 günlüğüne, babasını dövüyor ve dışarı atıyor. Babasını dışarı attıktan sonra kendisi geliyor yerleşiyor ve biz bunu bir türlü çıkartamıyoruz. Emniyete bir sürü dilekçe verdik ve imza topladık, savcılığa kadar çıktık. Savcı ev sahibine söyledi ‘burada kimsenin can ve mal güvenliği yok’ dedi. Savcı bize ‘bizimde can güvenliğimiz yok’ dedi. Bize bir çare bulamadı en son evin yakılma noktasına kadar geldi” dedi.

Son Güncelleme: 8.06.2020 18:07:50
ETİKETLERşahıs  ev  yangın  kombi  uçankuştv