UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİ KARDEŞ FELAKETİ YAŞADI

Şırnak'ın Cizre ilçesine ve çevresine hayat veren Dicle Nehri, iki kardeşe mezar oldu. Nehir kenarında fotoğraf çekerken suya düşen Ahmet Ercan'ı gören kardeşi Hakan Ercan, ağabeyini kurtarmak için nehre atladı. Acı olayda ağabey yaşamını yitirdi, akıntıya kapılan kardeş için ise arama çalışmaları sürüyor.

İKİ KARDEŞ  FELAKETİ  YAŞADI

Cep telefonlarının neden olduğu özçekim kazalarına bir yenisi daha eklendi.

İKİ KARDEŞ ÖZÇEKİM KURBANI OLDU!

Edinilen bilgilere göre, olay, Cizre’ye bağlı Kurtuluş köyü mevkisinde, dün öğleden sonra meydana geldi. Ahmet (34) ve Hakan Ercan (22) adlı kardeşler Dicle Nehri kenarına geldi.

Bu sırada, kardeşlerden Ahmet Ercan, cep telefonu ile fotoğraf çekerken, ayağı kaydı ve nehre düştü. Bunu gören kardeşi Hakan Ercan da, kardeşi Hakan’ı kurtarmak için nehre atladı. İki kardeş nehirde sürüklendi.

KARDEŞLERDEN BİRİ BOĞULDU DİĞERİ KAYBOLDU!

Bir süre sonra kardeşlerin akıntıya kapılarak suda kaybolması üzerine, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine AFAD, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çalışmasıyla sudan çıkarılan Ahmet Ercan, kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesi’nde müdahaleye rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi. Nehir ve kıyısında, kurma ekipleri Hakan Ercan’ı arama çalışmaları sürdüğü ifade edildi.

Son Güncelleme: 8.06.2020 14:07:21
ETİKETLERşırnak