UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKAN KOCA CEVABIYLA GÜLÜMSETTİ

Attığı bir tweette dil bilgisi hatası yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kendisini uyaran Sude isimli Twitter kullanıcısına cevap verdi. Bakan Koca, verdiği cevapla sosyal medya kullanıcılarını gülümsetti.

BAKAN KOCA CEVABIYLA GÜLÜMSETTİ

Sosyal medya hesaplarından sık sık Coronavirüs salgınına ilişkin uyarılarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde "Dışarı çıkarken, risk almamak için, maske takmalısınız. Maskeyi, kuralına uygun olarak, ağız ve burunu tamamen kapatacak şekilde kullanın. Ama tek başına maske yetmez. Virüse 1,5 metreden daha yakınsanız, maskeli de, maskesiz de hedefsiniz." mesajını paylaşmıştı.

"BAĞLAÇLAR ARASINA NOKTALAMA İŞARETİ KOYULMAZ"

Bu mesaja "Bağlaçlar arasına noktalama işareti koyulmaz :(" şeklinde cevap veren Sude isimli Twitter kullanıcısı, Bakan Koca'nın dikkatinden kaçmadı.

BİZİMKİ SOSYAL MESAFE TUTKUSUNDAN"

Bakan Koca, o mesajı paylaşarak "Tamamdır Sude Hanım. Bağlaçlar arasına virgül, konulmaz. Bizimki sosyal mesafe tutkusundan:) Mesafe kuralına uyulur + maske takılırsa soru(n) istediği yerden gelsin." cevabını verdi. Bakan Koca'nın gülümseten bu cevabı binlerce beğeni aldı.

 

Son Güncelleme: 7.06.2020 15:30:41
ETİKETLERFAHRETTİN KOCA