UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILLAR SONRA GELEN VATAN ŞAŞMAZ İTİRAFI!

Vatan Şaşmaz ile bir dönem 'Sabah Şekerleri' programını sunan Melike Öcalan, Bodrum'daki evinden bir televizyon programına bağlandı ve eski partneriyle ilgili bir anısını anlattı.

YILLAR SONRA GELEN VATAN ŞAŞMAZ İTİRAFI!

‘Sabah Şekerleri’ programıyla ünlenen Melike Öcalan, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri oldu. 40 yaşındaki sunucu, bir televizyon programında bir dönem partneri olan Vatan Şaşmaz ile ilgili duygusal bir anısını anlattı. Melike Öcalan, “Onunla ilgili güzel anılarımı anlatabilirim. Bu hayattan ayrıldığında herkesin onu ne kadar sevdiğini gördük. Öyle hatırlamak istiyoruz” dedi.

Öcalan, “Vatan hep ‘Baba olmak istemiyorum’ derdi. Eşiyle beraber çok baba olmak istedi. ‘Sen doğurursun ben dayı olurum’ derdi. ‘Ben de çok istiyorum anne olmayı’ derdim” açıklamasında bulundu.

Melike Öcalan ve Vatan Şaşmaz, 2000 yılından itibaren ‘Sabah Şekerleri' olarak anılan programların bayrak isimleri olmuşlardı.

Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 tarihinde bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü. Vatan Şaşmaz, daha önce verdiği bir röportajda, “Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek” açıklamasını yapmıştı.

Son Güncelleme: 6.06.2020 16:50:16