UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOKAK HAYVANLARINA YİYECEK VEREN YAŞLI KADINI TEHDİT ETTİ!

Balıkesir'de bir şahıs sokak hayvanlarını besleyen yaşlı kadını "Seni gebertirim, sana mermi atarım" diyerek tehdit etti. Yaşananlar, yaşlı kadın tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

SOKAK HAYVANLARINA YİYECEK VEREN YAŞLI KADINI TEHDİT ETTİ!

Balıkesir'in Akçay ilçesinde, sokak hayvanlarını besleyen 68 yaşındaki bir kadın, komşusu tarafından tepki gördü. Kadının evinin önüne gelen adam, hayvanların çocuklarına saldırması korkusu üzerine, yaşlı kadına hakaret ve tehditler savurmaya başladı.

Yaşlı kadının "Niye ısıracak onlar seni?" sözlerinin üzerine daha çok sinirlenen adam, "Eğer benim çocuklarımdan birini kedi köpek ısırsın, ben seninle görüşeceğim abla. Sen çekmeye devam et, senin suçun yok ama seni buraya koyanın suçu var. Ben Nihat bey ile görüşeceğim, sen bu evde yaşayamazsın, ben seni burada oturtmam. Gerizekalı mıdır nedir, özürlü zaten. Ruh hastası ya, baksana tipe. Ben seni burada yaşatmam. Sen erkek olsan var ya bu iş çok farklı olurdu. Ne biçim kadınsın lan sen şeytan gibi. Seni var ya gebertirim burada. Sana mermi atarım benim canımı sıkma" diyerek komşusunu tehdit etti.

 

​O anlar ise yaşlı kadın tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Tepki toplayan video sosyal medyada yayılınca, sokak hayvanlarını besleyen yaşlı kadına destek yağdı.

Son Güncelleme: 6.06.2020 11:03:25