UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAĞIRMASIN DİYE AĞZINA EKMEK TIKADI

Gece boyunca işkence ettiği adamı balta sapıyla öldüren kadın, olay için gelen polisleri kapının önünde kanlar içerisinde kahve sigara içerek karşıladı. Komşularının ifadeleri ise kan dondurdu.

BAĞIRMASIN DİYE AĞZINA EKMEK TIKADI

Ukrayna'nın Kiev kentindeki Loboikivka köyünde evde birlikte parti yaptığı 60 yaşındaki adamı vahşice katleden 45 yaşındaki kadının yaptıkları kan dondurdu. Adının Natalia olduğu açıklanan kadın, soğuk kanlılıkla her şeyi anlattı.

Komşularının iddialarına göre 45 yaşındaki Natalia evine davet ettiği bir erkekle akşam saatlerinde eğlenmeye başladı. Bu sırada Natalia'nın 16 yaşındaki kızı da evde bulunuyordu. Küçük kız yaşanan her şeye tanık oldu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün etkisiyle ikili arasında tartışma çıktı. Natalia, 60 yaşındaki adamı dövmeye başladı. İlk başta adamın çığlıklarını duyduklarını ifade eden komşular, daha sonra seslerin kesilmesi nedeniyle olayın sonlandığını düşündü.

Ancak korkunç gerçek sabah ortaya çıktı. Evinin önüne çıkan Natalia, her yeri kan içerisinde hava alıyordu. Bu sırada tekrar içeri gitti ve kendisine bir kahve yaptı. Polisler geldiği sırada her yanı kan içerisinde sigara ve kahve içiyordu.

Komşular polise durumu bildirdiklerinde Natalia'nın evinin önünde oturduğunu ancak hemen yanında bir ceset olduğu bilgisini vermişti. Polisler eve gittiklerinde bu korkunç manzarayla karşılaştılar. Natalia, 60 yaşındaki adamı işkence ederek öldürmüştü.

Polisleri tam bir soğuk kanlılıkla karşılayan Natalia'nın 16 yaşındaki kızı dışarı çıkmadan polise tüm olan bitenleri anlattı. Yaşadıklarını hatırlayabildiği tüm detaylarına kadar polise aktardı. O sırada sakinliğinden hiçbir şey kaybetmemişti. Polis de herhangi bir müdahalede bulunmadan Natalia'nın ilk ifadesini aldı.

Bağırmasın diye ağzına ekmek tıkamış

Natalia'nın soğuk kanlı bir şekilde baltanın sapıyla 60 yaşındaki adama işkence ederken çığlık atmasını engellemek için ağzına ekmek ve hamur tıkadığı bu sayede her şeyi sessiz bir şekilde hallettiği komşuları tarafından ifade edildi.

Bağırmasın diye ağzına ekmek tıkamış

Natalia'nın soğuk kanlı bir şekilde baltanın sapıyla 60 yaşındaki adama işkence ederken çığlık atmasını engellemek için ağzına ekmek ve hamur tıkadığı bu sayede her şeyi sessiz bir şekilde hallettiği komşuları tarafından ifade edildi.

Adının Vasily olduğu açıklanan 60 yaşındaki adamın tüm vücudu yaralar içerisinde bulunurken, vücudundan kopan bazı parçaların bahçenin çeşitli yerlerine dağıldığı tespit edildi. Öte yandan baltanın sapı da bahçenin bir başka köşesine atılmıştı.

Başına aldığı darbelerin ardından Vasily'nin bilincini yitirdiğini söyleyen Natalia, balta sapının yanı sıra daha çabuk ölmesi için bıçak kullandığını da itiraf etti.

Polis sözcüsü Hanna Starchevska, "Natalia aralarında çıkan tartışmanın ardından Vasily'yi öldüresiye dövdü. Tam bir sağlık taramasından geçecek ve akıl sağlının yerinde olduğunun tespit edilmesi için akıl hastanesine gönderilecek" dedi.

Natalia'nın suçlu bulunması durumunda 15 yıl hapis ile cezalandırılacağı açıklandı.

Son Güncelleme: 5.06.2020 15:23:59
ETİKETLERdehşet  polis