UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DERNEK ÖNÜNDE KEDİ MAMASI TARTIŞMASI

Üsküdar'da bulunan derneğin önünde sokak kedilerine mama veren mahalle sakini ile dernek üyeleri arasında tartışma çıktı. Yaşanan kavganın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine dernek üyeleri açıklama yaptı.

DERNEK ÖNÜNDE  KEDİ MAMASI  TARTIŞMASI

Olay, Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi Tabaklar Meydanı Sokağındaki Ordu İli Kabataş İlçesi Beylerli Köyü Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Derneği önünde meydana geldi. Dernek önünde bulunan sokak kedilerine mama vermek isteyen bir mahalle sakini ile dernek üyeleri arasında tartışma yaşandı.

Daha sonra tartışma kısa süreli arbedeye dönüştü. O anlar çevredeki binalarda oturan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine dernek başkanı ve üyeleri olayla ilgili açıklama yaptı.

Dernek başkanı Yakup Varıcı, "Geldiğimde arkadaşlardan yeni öğrendim. Kaplarla ilgili bir sorun yaşanmış galiba. Hayvan yemlerini dışarıya atıyorlarmış. Arkadaşlar da ona demişler ki, biz buraya kap getirelim ya da kabın içinde olsun yemleri. Bir tartışma yaşanmış. Gelen kişiler biraz agresif davranınca bu şekilde bir sorun yaşanmış. Şunu bilsinler ki, biz de bir hayvan severiz. Yarınki işimiz inşallah Üsküdar Belediyesi'nden ve ya kendi imkanlarımızla buraya bir mama kabı alacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız olacak. Görüntüler sosyal medyaya düşmüş galiba. Hiç kimsenin tereddüttü olmasın. Hayvanlara güzel bir kap içinde sularının ve yemlerinin verilmesi gerekiyor. Arkadaşlar da bu şekilde onları ikaz etmeye çalışmışlar. Böyle bir tartışma çıkmış. Bu sadece hayvan sevip sevmeme konusu değil kişiselleştirmişler olayı." dedi.

Son Güncelleme: 5.06.2020 13:45:22
ETİKETLERüsküdar