UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LÜKS YAŞAMAK İÇİN AKILALMAZ YÖNTEM

Polis memuru olarak çalışan ancak kolay yoldan para kazanarak lüks bir yaşam sürmek isteyen adam ve karısı, ikili yaşantıları sayesinde lüks bir hayat sürdü. Çiftin foyasının ortaya çıkması ise yıllar sürdü.

LÜKS YAŞAMAK İÇİN AKILALMAZ YÖNTEM

İngiltere'nin Manchester kentinde karısı Rachel ile birlikte yaşayan polis memuru Daniel Aimson, mütevazı bir yaşam tarzını benimsemek yerine zengin olmak istiyordu

Manchester polisi, hayalini kurduğu lüks yaşantıya sahip olmak için şeytani bir plana imza attı ve Hollywood filmlerini aratmayan bir şey yaptı.

Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri kabul edilen Breaking Bad'de olduğu gibi ikili bir hayat yaşamaya başlayan polis memuru, uyuşturucu yetiştirmeye başladı.

Gizli tarlalarında yasa dışı olarak uyuşturucu yetiştiren polis memuru, buradan kazandığı parayla lüks restoranlarda yemek yedi, beş yıldızlı tatiller yaptı ve kendisi ve karısı için lüks otomobiller satın aldı.

Ünlü şeflerin Michelin yıldızlı restoranlarında yemek başına 540 sterlin gibi yüksek meblağlar harcayan ve sosyetik isimlerin kaldığı otellerde tatil yapan eski polisin lüks yaşantısı yıllarca sürdü.

Şuçunun ortaya çıkmasıyla mahkemeye çıkarılan ve tutuklanarak cezaevine koyulan Daniel, altı yıl hapis cezası alıyor.

Son Güncelleme: 5.06.2020 11:52:41
ETİKETLERuyuşturucu