UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ABD'DEKİ PROTESTOLARDA BİR GALATASARAYLI

ABD'de polis şiddeti sonucu ölen siyahi George Floyd'un ardından başlayan ırkçılık karşıtı gösterilere katılan Türk genci ilgi odağı oldu. Galatasaray forması giydiği için kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin olduğunu söyleyen genç, Coronavirüs’ten de korkmadığını belirtti.

ABD'DEKİ PROTESTOLARDA  BİR GALATASARAYLI

ABD'nin Minneapolis kentinde polisin nefessiz bırakarak öldürdüğü George Floyd'un ardından başlayan protestolar bugün 8. gününde.

Galatasaray formasıyla protestolara katılan Gaziantepli yüksek lisans öğrencisi Mete Özmen ilgi odağı oldu.

Ezilenlere destek olmak için protestolara katıldığını söyleyen Özmen, “Coronavirüs’ten çekinmiyorum. Coronavirüs ile ilgili bir yorumum yok ben hiçbir zaman çekinmedim” dedi.

'GALATASARAY BİR DÜNYA MARKASI'

Galatasaray'ın bir dünya markası olduğunu ve görenlerin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini açıklayan Özmen, "Burada herkesin benim nereden geldiğimi ve ne sebeple burada olduğunu anlamalarını istedim. Dışarıdan da destek alıyorlar. Hiçbir şey söylemeden o mesajı vermek istedim. O yüzden Galatasaray formamı giydim. Dünyada herkes Galatasaray'ı biliyor görenler tanıyor. Galatasaray formasıyla eylemciler hatıra fotoğrafı çektiriyor" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.06.2020 14:28:38
ETİKETLERABD  galatasaray