UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PATİLERİ KESİK ÖLÜ KEDİ BULUNDU!

Düzce'de şoke eden bir haber geldi. Sokakta aç kalan hayvanlar için iş yerinin karşısında bir beslenme alanı oluşturan esnaf Burhan Arslan bölgeye gittiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Bir kedinin hareketsiz yattığını gören Arslan kedinin patilerinin kesik olduğunu fark edince durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi.

PATİLERİ KESİK ÖLÜ KEDİ BULUNDU!

Alınan bilgiye göre, Azmimili Mahallesi'nde esnaflık yapan Burhan Arslan, yeni tip corona virüs (Covid-19) sürecinde sokakta aç kalan hayvanlar için iş yerinin karşısında beslenme alanı oluşturdu.

Bu süreçte çevredekilerce bu alana sokak hayvanları için yem bırakıldı

Bölgeye giden Arslan, bir kedinin yerde hareketsiz yattığını gördü. Kedinin patilerinin kesik olduğunu fark eden Arslan, durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi.

Arslan, ölü kediyi Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden gelen yetkililere teslim etti. Kedi, incelenmek üzere Ankara'ya gönderildi.

Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Esnaf Burhan Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sokak hayvanları için oluşturduğu besleme alanında patileri kesik ölü kedi bulduğunu dile getirerek, emniyetin olayla ilgili çalışma başlattığını kaydetti.

Son Güncelleme: 2.06.2020 17:51:30
ETİKETLERdüzcei pati  kedi  sokak