UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POLİS ŞİDDETİ ONU DA BULDU! ÜNLÜ ŞARKICI VURULDU!

ABD'de siyahi George Floyd'un polis şiddetiyle öldürülmesinin ardından başlaya protestolar 6. gününde devam ediyor. Irkçılık karşıtı protestolara katılan ünlü şarkıcı Halsey, polis tarafından plastik mermi ile vurulduğunu açıkladı. Halsey, durumunun iyi olduğunu belirtti.

POLİS ŞİDDETİ ONU DA BULDU! ÜNLÜ ŞARKICI VURULDU!

ABD'de siyahi George Floyd'un öldürülmesiyle başlayan protestolara Los Angeles'ta katılan genç şarkıcı Halsey de polis şiddetinden nasibini aldı.

Gösterilere katılarak polislerin tutumunu ve izlenimlerini sosyal medyadan canlı olarak yayınlayan Halsey, dün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla plastik mermiyle vurulduğunu söyledi.

Halsey "Üstümüze plastik mermiler ateş açtılar. Bariyerleri geçmedik. Ellerimizi kaldırmıştık. Hareket etmiyorduk ve gaz atıp ateş açtılar" dedi.

Tutuklanmadığını ve iyi olduğunu belirten Halsey, polislerin yakın mesafeden insanların yüzlerini hedef alarak ateş açtığını ve birçok insanın da yaralandığını ve tutuklandığını dile getirdi.

Halsey takipçilerinden protestolara destek olmasını isterken aynı zamanda protestolarda tutuklananlara yardım eden bir kuruluşa da para bağışı yapılmasını istedi.

Halsey, geçen günlerde protestoları destekleyerek yardımcı olan kuruluşlara 100.000 dolar bağışladığını açıklamıştı

Son Güncelleme: 1.06.2020 20:43:01
ETİKETLERabd  şarkıcı  georgen floyd  polis  halsey