UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ SEVGİLİSİNDEN HAMİLE Mİ?

Ünlü model arkadaşlarıyla birlikte çıktığı doğa gezisinde, giydiği tulumdan belli olan karnıyla dikkat çekti.

YENİ SEVGİLİSİNDEN HAMİLE Mİ?

Uzun süren nişanlılık dönemini iki çocuğuna rağmen bitiren ünlü model Alessandra Ambrosio, bir süredir yeni sevgilisiyle aşk yaşıyor. Podyumlarda fırtına gibi esen model, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte çıktığı doğa gezintisinde objektiflere takıldı. Karnındaki şişkinlik ise gözlerden kaçmadı.

DOĞA GEZİNTİSİ

Alessandra Ambrosio, nişanlısı Jamie Mazur ile birlikteliğini bitiren ve İtalyan iş adamı Nicolo Oddi ile birlikte. Victoria's Secret meleği olarak adını duyuran 39 yaşındaki Ambrosio, önceki gün California Brentwood'da arkadaşlarıyla birlikte bir doğa gezisine çıktı.

MASKEYİ EKSİK ETMEDİ

Bikinisinin üzerine yeşil bir tulum giyen Ambrosio, güneş gözlüğünü ve koronavirüsten korunmak için taktığı maskesini de eksik etmedi.

YOKSA HAMİLE Mİ?

İki çocuk annesi Ambrosio'nun tulumundan belirgin şekilde görünen karnı ise uzaktan bile dikkat çekti. Ambrosio'nun bu görüntüsü "ünlü model yeni sevgilisinden hamile mi?" sorusunu gündeme getirdi.

GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMADI

Kıyafetini spor ayakkabılarla tamamlayan Alessandra Ambrosio'nun yüzünden eksik olmayan gülücükleri de dikkatlerden kaçmadı.

  

Son Güncelleme: 1.06.2020 10:38:47
ETİKETLERAlessandra Ambrosio