UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GARDIROBUN İÇİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU... KORKUNÇ OLAYDA FLAŞ GELİŞME!

İspanya'nın eğlence merkezinde yaşayıp barmaid olarak çalışan genç kadın evinde ölü bulunmuştu. Genç kadının sır ölümünün ardından flaş bir gelişme yaşandı.

GARDIROBUN İÇİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU... KORKUNÇ OLAYDA FLAŞ GELİŞME!

İngiltere'nin Cheshire kentinde dünyaya gelen Danielle Finlay Brookes, bir süredir İspanya'nın partileriyle meşhur Mallorca kentinin Magaluf bölgesinde yaşıyordu.

Yıllardır burada ikamet eden ve barmaid olarak çalışarak hayatını kazanan 24 yaşındaki İngiliz vatandaşı Danielle'in başına gelenler tüm dünyada manşet oldu.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Danielle'in yakın arkadaşı olduğu öğrenilen ancak isminin açıklanmasını istemeyen komşusu, genç kadın için endişelenmeye başladı.

 

Kendisinde de anahtar bulunan komşu, Danielle'in telefonlarına cevap vermemesi ve kapıyı açmaması üzerine anahtarını kullanarak içeriye girdi.

İlk bakışta Danielle'i evde bulamadı. Seslenmesine de cevap alamayan komşu, Danielle'in cansız bedenini gardırobun içinde buldu.

Hemen polis ekiplerine haber veren ve ambulans çağıran kadın, çaresizce beklemeye başladı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Danielle'in öldüğünü tespit ederken polis ekipleri ilk bakışta şüpheli bir durum tespit etmediklerini bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 24 yaşındaki Danielle'in neden dolabın içine girdiği çözülemedi.

Danielle'in yakın arkadaşları Kemi Coaker ve Meghan Tattersall, genç kadınını cenaze masraflarının karşılanabilmesi için yardım kampanyası başlattı

Kim ve Meghan, kısa sürede 5 bin sterlinin üzerinde bağış toplamayı başardı.

Ancak Danielle'in 25 Mart'ta corona virüse yakalandığı ortaya çıktı. Kendisini evde karantinaya aldıktan sonra iyileştiği belirtilen genç kadının cesedi, corona virüs tedbirleri nedeniyle İngiltere'de yaşayan ailesine gönderilmeyecek ve İspanya'da yakılacak.

Magaluf'ta tek başına yaşayan Danielle, 2018 yılının Ekim ayından beri Three Lions Karaoke Bar'da barmaid olarak çalışıyordu.

Danielle, sosyal medyada yazdıklarıan göre kendisini "kendi krallığını kurmak isteyen bir kraliçe" olarka tanımlıyordu.

Genç kadının arkadaşları ise onu, neşeli, kibar, yardımsever ve gülmeyi çok seven biri olarak tanımladı.

Genç kadının aile üyelerinden Michael Finlay Brookes, Danielle'in Magaluf'u ve orada edindiği arkadaşlarını çok sevdiğini dile getirerek destek olan herkese teşekkür etti.

Danielle'in arkkadaşları, genç kadının aniden hayatını kaybetmesinin verdiği üzüntüyü sosyal medya hesaplarından onu anarak dile getirdi.

Danielle Finlay Brookes'un kronik bir rahatsızlığı olup olmadığı açıklanmazken, genç kadının kesin ölüm nedeninin yapılan otopsiden sonra açıklanacağı bildirildi.

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Mallorca'da ölü bulunan İngiliz kadının ailesini destekliyoruz ve personelimiz İspanyol makamlarıyla temas halinde." ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 31.05.2020 15:52:42
ETİKETLERcorona  uçankuştv