UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZİNDEN GELEN ASKERİ ÖLDÜRMÜŞTÜ…

Samsun'da askerden izinli gelen Furkan Demircan'ı motosikletiyle seyir halindeyken pompalı tüfekle öldüren Furkan Çelik "Yanımızdan geçerken bana küfretti. Ben de sinirlenip otomobilde bulunan pompalı tüfekle rastgele ateş ettim" dedi.

İZİNDEN GELEN  ASKERİ ÖLDÜRMÜŞTÜ…

Samsun'un İlkadım ilçesinde dün meydana gelen olayda, Tekirdağ'daki vatani görevinden izinli gelen Furkan Dermircan'a motosikletiyle seyir halindeyken, otomobille gezen Furkan Çelik, pompalı tüfekle ateş etti. Demircan olay yerinde hayatını kaybederken, Çelik beraberindeki 2 kişiyle birlikte kaçtı.

KAÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Furkan Demircan'ın cansız bedeni, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Kaçan şüpheliler ise Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet Bürosu'na teslim edilen şüpheliler, sorgularının ardından çelik yelek giydirilerek, adliyeye sevk edildi.

"KÜFRETTİ ATEŞ ETTİM"

Pompalı tüfeği ateşleyen Furkan Çelik, poliste verdiği ifadesinde "Biz otomobil ile geziyorduk. Yanımızdan motosikletiyle geçerken bana küfretti. Ben de sinirlenip, otomobildeki pompalı tüfeği alıp, rastgele ateş ettim" dedi.

Son Güncelleme: 30.05.2020 20:22:00
ETİKETLERsamsun  asker  cinayet