UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANLI YAYINDA YATAK ODASI SIRRINI PAYLAŞTI!

Real Madrid'in İspanyol yıldızı Isco'nun kız arkadaşı Sara Salamo, başarılı futbolcuyla sahip oldukları cinsel hayata dair açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu "Normal şartlarda aktif ve rekabetçi bir cinsel hayatımız var" sözleriyle seyircinin ağzını açık bıraktı.

CANLI YAYINDA  YATAK ODASI  SIRRINI PAYLAŞTI!

İspanya'da La Resistencia isimli televizyon programına konuk olan Salamo, Real Madrid'de daha çok yedek kulübesinde oturmasına karşın, Isco'yla rekabetçi bir cinsel hayatları olduğunu söyledi. Salamo'nun bu itirafı, canlı yayını izleyenleri bir hayli şaşırtırken, programın sosyal medya hesaplarına çok sayıda yorum geldi.

"Yeniden her gün bir kez ilişkiye girmeye başlamadan, bu programa gelmek istemedik" diyen 28 yaşındaki Salamo, "Mart ayında çıkan kitabımın çalışmaları yüzünden o seviyeye bir süre ulaşamadık."

"Yakın zamanda çocuğumuz oldu ve yoğun bir tempodaydık ancak biz çok rekabetçiyiz" şeklinde konuştu.

İlişkilerine dair bazı küçük ayrıntılar da veren 28 yaşındaki oyuncu, "Normal şartlarda aktif ve rekabetçi bir cinsel hayatımız var. 10 aylık bebeğimize rağmen artık eski düzenimize döndük ve birbirimize zaman ayırabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.05.2020 18:34:05
ETİKETLERyatak odası  ünlü  canlı yayın  sara salamo