UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZEYNEP’İN KATİLİYLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME! YOĞUN BAKIMDAYDI…

Zeynep Şenpınarı'ın katiliyle ilgili gelişme... Bayramın birinci günü Muğla Menteşe’de yaşadığı evde kız arkadaşı Zeynep Şenpınar’ı katleden ve ardından intihar girişiminde bulunan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kemaloğlu yoğun bakımdan normal servise alındı. Olayla ilgili detaylar belli oldu.

ZEYNEP’İN KATİLİYLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME! YOĞUN BAKIMDAYDI…

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Zeynep Şenpınar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Muğla'da oturduğu evde Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Şenpınar'ın cenazesi, Pazarcık'ın Bölükçam Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verilmişti.

 

KATİL YOĞUN BAKIMDAYDI...

Şenpınar'ı öldürmesi ardından intihar girişiminde bulunan Selim Ahmet Kemaloğlu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Kemaloğlu'nun durumunun iyiye gittiği, bu nedenle doktor gözetiminde normal servise alındığı öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye göre, tedavisi devam eden ve normal servise alınan Kemaloğlu'nun başında polisler nöbet tutuyor. Zeynep'in katilinin kısa süre sonra ifadesinin de alınması bekleniyor.

Son Güncelleme: 30.05.2020 15:37:43
ETİKETLERcorona  uçankuştv