UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL: BU SEFER GELİNLİĞİ BEN DİKECEĞİM

Sinan Akçıl, söz ve besteleri kendisine ait 12 şarkıdan oluşan ‘Piyanist’ albümüyle şu sıralar müzik listelerinde fırtına gibi esiyor. Sinan Akçıl, Posta’ya röportaj verdi ve özel hayatıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı.

SİNAN AKÇIL: BU SEFER GELİNLİĞİ BEN DİKECEĞİM

İşte Sinan Akçıl’ın Posta’ya verdiği o röportaj;

Bu süreçten yeni hitler çıkacak mı?

Çok güzel şarkılar yaptım. Sibel Can, benim şarkımla çıkış yapacak. Ebru Gündeş için de bir şarkı yaptım. Yaşar İpek’e son dönemde yaşadıklarına ithafen ‘Yalan’ diye bir şarkı yaptım. Şarkı isteyen birçok arkadaşım var. Onlar için de yapmaya çalışıyorum. Kendim için de iki üç şarkı yazdım. Hit şarkılar konusunda hiç mahcup olmadım. Çevremde çok insan olmadığı için kimseye dinletip fikrini soramıyorum ama en azından Burcu çok seviyor.

“Asla şarkı vermem” dediğiniz ünlü isimler var mı?

Öyle biri yok ama şarkı vermeye hevesli olduğum ve hevesli olmadığım ünlüler var.

Hayatınıza hep güzel kadınların girmesinin bir sırrı var mı?

Aynaya baktığımda kötü bir çocuk görmüyorum. Burcu’nun güzelliği çok konuşuluyor. Ortak dili konuşabilmek çok önemli. Belki de bende şeytan tüyü vardı ama Burcu şeytan tüyümü melek tüyüne dönüştürmeme sebep oldu.

Burcu Hanım’da sizi en çok etkileyen ne oldu?

Ona duyduğum güven, saygı ve hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istemem etkili oldu. Zaman zaman çok sert kayalara çarptık. Fikir çatışmalarımız oldu. Burcu, beni nikah masasına oturtan ilk ve son kadın olacak.

Burcu'yla tekrar evleneceğiz. Bu sefer gelinliğini ben dikeceğim

Burcu Kıratlı ile ayrılık sürecinde şarkı yazdınız mı?

Bir şarkı yazdım, ‘Güzel Karım’… O da zaten barışma şarkımız oldu. Enteresandır Burcu ile barıştıktan sonra çok şarkı yazmaya başladım. Sibel Can’ın Ebru Gündeş’in, Yaşar İpek’in şarkıları mutlu olduğum dönemde çıktı. Burcu ile beraberken Berkay’a yazdığım ‘Deliler’ şarkısı ve benim söylediğim ‘Mucize’ yoğun duygular içinde olduğum şarkılardı.

Karantina döneminde birlikte olmak ilişkinizi nasıl etkiledi?

Suna’cığım, bu karantina süreci bize çok iyi geldi. Biz enteresan bir çiftz. Her şeyimiz ters. Birbirimizden sıkılabilirdik, kavga edebilirdik, soğuyabilirdik ama tersi oldu. Bu da gelecek adına ümit verdi. İç içe olunca çok güzel zaman geçirdiğimizi keşfettik.

 

 

Son Güncelleme: 29.05.2020 15:52:45
ETİKETLERsinan akçıl  burcu kıratlı