UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFTE DRONE TACİZİ!

Kraliyet görevlerini bıraktıktan sonra Los Angeles'ta gözlerden uzak yaşamak isteyen Meghan Markle ve Prens Harry'nin başı, evlerinin üstünde dolaştırılan drone'larla dertte. Çift, drone tacizi için defalarca şikayetçi oldu.

ÜNLÜ ÇİFTE DRONE TACİZİ!

Kraliyet görevlerini bırakıp oğulları Archie ile birlikte gözlerden uzak bir hayat yaşamak isteyen ve ABD’nin Los Angeles şehrine taşınan Meghan Markle ve Prens Harry çifti, bekledikleri gibi ‘özel’ bir hayat yaşayamıyor.

38 yaşındaki Meghan Markle ile 35 yaşındaki Prens Harry’nin başı, drone’larla evlerini gözetlemeye çalışmalarıyla dertte. The Daily Beast’in haberine göre çift, evlerinin üstünde, hayatlarını görüntüleme amacıyla dolaştırılan drone’ları polise şikayet etti.

Sussex çifti, drone’ların evlerinin 6 metre yakınına kadar alçalarak kendilerini taciz ettiğini belirtti.

Los Angeles’a taşınmalarından bu yana drone tacizlerinden kurtulamayan kraliyet çiftinin 9, 19, 20, 21 ve 25 Mayıs tarihlerinde drone şikayetlerinin rapor edildiği belirtildi.

Bir kaynak, “Fotoğrafçılar tarafından takip edildiklerini düşünüyorlar ama her şey olabilir. Meghan evlenirken ırkçı tehditler almıştı. Dolayısıyla şimdi de bir terör tehdidi onlar için oldukça gerçekçi. Ancak bunun ötesinde oğlunuzla oynamaya çalışırken drone’ların başınızın 6 metre üstünde vızıldamasını ister miydiniz?” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.05.2020 15:27:52
ETİKETLERDRONE  TACİZ