UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMDEN CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI

Avustralyalı tenisçi Nick Kyrgios cinsel ilişki itiraflarıyla tenis dünyasını salladı. Kortların kötü çocuğu olarak bilinen 25 yaşındaki raketin sözleri dikkat çekti.

ÜNLÜ İSİMDEN CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI

Avustralyalı tenisçi Nick Kyrgios, hayranlarıyla cinsel ilişkiye girdiğine yönelik itiraflarıyla tenis dünyasını salladı. Milliyet’te yer alan habere göre Kortların kötü çocuğu olarak bilinen 25 yaşındaki raket, sportif yönünden ziyade maçlar sırasında rakiple, hakemle ya da taraftarlarla olan kavgalarıyla gündeme geldi.

Avustralya Açık ve Wimbledon'da çeyrek final oynamışlığı bulunan, altı şampiyonluk sahibi Krygios, geçen yıl Cincinnati Açık'ta geçtiğimiz yıl 113 bin dolar para cezasına çarptırılarak, ATP tarihinin en büyük maddi yaptırımı rekorunu kırdı. Havlusunu yayıncı kuruluşun üstüne atan, küfürler savuran oyuncu büyük bir cezaya çarptırılırken, daha öncesinde de çeşitli cezalara çarptırılmıştı.

Bir süre Anna Kalinskaya ile birlikte olan Nick Kyrgios, Rus tenisçiden ayrıldıktan sonra hayranlarıyla seks yapmaya başladığını açıkladı.

Fortnite canlı video yayınında konuşan Kyrgios, her hafta bir hayranıyla seks yaptığını söyledi.

Yayında soruları yanıtlayan oyuncu, çıktığı bir kız arkadaşının olmadığı dönemlerde özel hayatını bu şekilde idame ettirdiği itirafını yaptı.

Son Güncelleme: 28.05.2020 11:57:45
ETİKETLERNick Kyrgios  itiraf  cinsel ilişki  tenisçi  spor