UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTEKİ CESEDİNİ SIÇANLAR YEDİ

Avustralya'da babası tarafından ölüme terk edilen down sendromlu kız çocuğu Willow Dunn'un cesedi sıçanlar tarafından parçalanmış halde bulundu. Minik Willow'u babasının mı öldürdüğü, yoksa açlıktan mı öldüğü araştırılıyor.

BEŞİKTEKİ  CESEDİNİ  SIÇANLAR  YEDİ

Cannon Hill şehrinde gelen meydana gelen olaydan sonra Willow'un cansız bedeni polis tarafından karyolasında sıçanlar tarafından parçalanmış bir şekilde bulunurken, küçük kızın 43 yaşındaki babası Mark James Dunn, cinayet şüphesi ile gözaltına alınıp tutuklandı.

Baba, polise verdiği ifadesinde kızını yatağında ölü bulduğunu ama sağlık ekiplerini aramadığını ve kızını orada bıraktığını söyledi.

Öldükten günler sonra babasının sağlık ekiplerini aradığı kızın, açlıktan ölüp ölmediği araştırılırken kafasında yanık izleri ve kalçalarında yara izleri tespit edildi.

Willow'un annesi doğum sırasında fenalaşıp hayatını kaybettiği için, babası üvey annesi ve üvey kardeşi ile yaşıyordu.

Yapılan ilk incelemede üvey anne ve kardeşin, Willow'un ölümü ile ilgili hiç bir ilgilerinin olmadığı tespit edilince haklarında her hangi bir soruşturma açılmadı.

Olaydan sonra büyük üzüntü yaşayan ve kapının önüne çiçek koyan komşular ailenin bir yıl önce taşınmış olmalarına rağmen küçük kızı hiç görmediklerini söylediler.

Polis, kızın baba tarafından açlığa mahkum edilerek mi öldürüldüğünü veya yanlış beslenmeden dolayı mı öldüğünü araştırıyor.

Son Güncelleme: 27.05.2020 15:17:37
ETİKETLERwillow dunn