UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLÇEDEKİ TÜM MARKET VE BAKKALLARDAKİ VERESİYE BORÇLARINI ÖDEDİ

Trabzon'un Çaykara ilçesinde kimliğinin ortaya çıkmasını istemeyen hayırsever, ilçe ve mahallelerde bulunan tüm market ve bakkallardaki veresiye defterinde yer alan 450 bin liralık veresiye borcunu ödedi.

İLÇEDEKİ TÜM MARKET VE BAKKALLARDAKİ VERESİYE BORÇLARINI ÖDEDİ

Hayırsever iş adamı Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile iletişime geçerek ismini açıklamadan ilçede tüm bakkal ve marketlerde borcu bulunan vatandaşların tespit edilmesini istedi.

Yapılan tespit sonrası 450 bin TL civarında bir veresiye borcu belirlendi. Parayı ilgili hesaplara çıkartan hayırsever vatandaşın talebi üzerine Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu'nda görevli Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan öğretmenler tarafından ilçede ve mahallelerde bulunan market ve bakkallara tek tek ulaşılarak yaklaşık 450 bin liralık tüm borçlar ödendi.

İlçedeki market sahibi Coşkun Bayraktar 17 senelik market işlettiğini belirterek "İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım ve duygulandım. Ayrıca borcu ödenen vatandaşlar büyük bir mutluluk yaşadılar. Koronavirüs ile mücadele günlerinde çok güzel bir destek oldu. İsmini bilmediğimiz hayırsever işadamımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 27.05.2020 14:51:41
ETİKETLERhayırsever