UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOREL KARDEŞLER ARASINDAKİ SON DURUM NE?

Zeynep Korel, Bergüzar Korel ile arasında uzun zamandır devam eden gerilimin son bulduğunu söyledi. Bu küslüğün nasıl bittiğini ve neler yaşandığını tüm ayrıntılarıyla anlattı.

KOREL KARDEŞLER ARASINDAKİ SON DURUM NE?

Sekiz saatlik bir konuşma gerçekleştiren Korel kardeşler bugüne kadar içlerinde biriktirdikleri ne varsa konuşmuşlar. "O da, ben de bu gerilimden dolayı zor günler geçirdik" diyen Korel, şunları söyledi:

"Geçen sürede çok yoruldum, kalbim çok kırıldı. Ama insan bir süre sonra her şeye rağmen ailenin özlemini hep kalbinde taşıyor. Bergüzar'la konuşunca bunu daha iyi hissettim. Et tırnaktan ayrılmıyormuş. Bergüzar'a ve anneme çok kızgındım çünkü benim hakkımda çıkan yalan- yanlış haberlere karşı hiçbir şey söylememişlerdi. Biliyorsunuz, size de kaç kere söylemiştim, 'Bergüzar benim şahsıma hiçbir zaman para göndermedi' diye. Basında sanki bana para gönderiyormuş, beni sırtında taşıyormuş gibi bir algı oluşmuştu. En çok da buna içerlemiştim. Konuşmamızda Bergüzar bana şunları söyledi: 'Abla, seninle ilgili haberleri görünce çok üzüldüm. Ruh halimden yararlanıp, bu durumu kullanmaya çalışanlar oldu. Şoke olmuştum ve hamilelik hassasiyetimle bu süreci sessizce izledim. Bana kimse 'Ablana neden para gönderiyorsun?' diye sormadı. Ben de 'Yeğenime gönderdim' diye açıklama yapmadım. Böyle olunca da olay sarpa sardı. Ben asla basından hiç kimseye 'Ablama para gönderiyorum, ona ben bakıyorum' gibi bir cümle söylemedim. Böyle bir şey doğru değil. Bazı art niyetliler bunu basına böyle yansıttı. Ben senin şahsına hiçbir zaman para göndermedim. Yeğenim için para gönderdim. O da teyze olarak benim görevim. Çok da önemli bir tutar da değil."

Annesiyle konuşmasını ise "Evet. Uzun zamandır görüşmüyorduk biliyorsunuz. Bergüzar telefonda 'Anneme en çok ona Hülya Hanım demen dokunmuş. Çok üzülmüş, içerlemiş yaşananlara. Hastalandı bu yaşadıklarımızdan sonra' dedi. Bergüzar'ın böyle söylemesi beni de bir iç muhasebeye soktu. Annem 70 yaşına geliyor, onunla da aramızdaki kırgınlığı bitirmek istedim." Annesine bir e-mail yazdığını söyleyen Korel, şöyle devam etti: "Şimdi iletişim içindeyiz. Bergüzar ile de konuşmaya başladık. Miras davasından da vazgeçtim. Umarım bu son yaşadığımız gerilim olur. Ben artık işimde gücümde olmak ve tüm bu gerilimlerden uzak durmak istiyorum." sözleriyle anlattı.

Son Güncelleme: 27.05.2020 09:10:59
ETİKETLERbergüzar korel  zeynep korel