UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DUR İHTARINA UYMADI CANINDAN OLDU

Ankara'da jandarmanın kontrol noktasından kaçan sürücü, polis kontrol noktasında da durmadı. Polis sürücüyü durdurmak için havaya ateş açtı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü şehir giriş kapısına çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti arkadaşı yaralandı. Sürücünün uyuşturucu ticareti yapmaktan arandığı ortaya çıktı.

DUR İHTARINA UYMADI CANINDAN OLDU

Önce jandarmanın ardından da polisin dur ihtarına uymadı. Direksiyon hakimiyetini kaybetti, meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

 

Sokağa çıkma kısıtlamasının üçüncü günündeki kazanın adresi Ankara. Akşam saatlerinde Kahramankazan ilçesindeki jandarma uygulama noktasında dur ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri şehir giriş noktasında görev yapan polislere aracın plakasını verdi.

 

15 kilometre boyunca kaçan sürücü Muhammet Ali Can R. ve yanında bulunan Rabia S., polisin de dur ihtarını hiçe saydı. Polis ekipleri uyarı için havaya ateş açtı. Bu sırada kaçmaya devam eden sürücü aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şehir girişi kapısının direğine çarptı. Hemen araca koşan ekipler yaralı iki kişi için ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri sürücü ve yanındaki yolcuyu hastaneye kaldırdı. Sürücü Muhammet Ali Can R., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmadı. Arkadaşının tedavisi ise sürüyor.

 

Ekiplerin araç içerisinde yaptıkları incelemede uyuşturucu madde buldu. Kazaya ilişkin açıklama yapan Ankara Valiliği, sürücünün uyuşturucu ticareti yapma suçundan ve yoklama kaçağı olmaktan dolayı arandığını duyurdu. Hayatını kaybeden sürücünün 15 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 26.05.2020 15:59:27
ETİKETLERcorona  uçankuştv