UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JENNIFER LOPEZ'İN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Coronavirüs günlerinde zamanını evde spor yaparak geçiriyor. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Lopez'in fotoğrafındaki 'maskeli adam' detayı ise takipçilerini dehşete düşürdü. O fotoğrafın sırrını ünlü şarkıcının yakını anlattı.

JENNIFER  LOPEZ'İN  SIRRI  ÇÖZÜLDÜ

İlerleyen yaşına rağmen genç kızlara taş çıkartan fiziğinin bozulmasına izin vermeyen Lopez, spor yapmaya evden devam ediyor.

Spor sonrası sık sık paylaşımlar yapan Jennifer Lopez, bu geleneği bozmadı ve bir paylaşım daha yaptı. Ancak bu paylaşımı diğerlerinden farklıydı.

Jennifer Lopez'in fotoğrafındaki maskeli adamı görenler şoke olmuştu. Günlerce konuşulan fotoğrafın sırrı çözüldü.

Lopez'in arkasında kel ve maskeli bir adam olduğunu iddia eden takipçileri, 'Arkanda kim var?', 'Arkanda maskeli bir adam var, bir tek ben mi görüyorum?', 'Neden arkanda maskeli bir adam var?' 'Arkandaki adam korkutucu ve ürkütücü' şeklinde yorumlar yaptı.

Kimse ne olduğunu hala anlayamamışken, şarkıcıya yakın bir arkadaşı People dergisine konuştu ve orada sadece zoom'dan görünen bir adamın olduğunu söyledi.

Yakın kaynağın dediğine göre, Jennifer selfie çekerken, Alex de perdenin arkasında Zoom toplantısı yapıyordu. O sırada konuştuğu kişilerden biri elini ağzına götürünce, perdenin aralık kısmından görünen görüntü yanlış anlaşılmalara neden oldu.

İsmini açıklamayan kaynak şöyle konuştu: "Jen ve Alex'in spor salonu ofise bağlı. Bir Zoom toplantısı yaptıkları zaman, büyük bir ekrana yansıtırlar. Fotoğrafta Alex'in kolunu görebilirsiniz. Zoom'da görünen de iş ortağı ve eliyle ağzını kapatıyordu. Gördükleri şey bir maske değildi…"

Son Güncelleme: 26.05.2020 13:06:09
ETİKETLERjennifer lopez