UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SARIGÜL”LERİN MAL VARLIĞI ALTINBAŞ’TA MI?

Emir Sarıgül’ün buket aydın aşkı pahallıya mal olacak gibi! Buket Aydın’ın şok boşanması ardından çıkan fotoğraflar ve her gün yeni bir olayın gündeme gelmesi Sarıgül ailesinin servetinin sorgulanmasına yol açtı. İddiaların sahibi ise Sarıgül ailesinin içinden biri, emir Sarıgül’ün kuzeni Murat Sarıgül.

“SARIGÜL”LERİN MAL VARLIĞI ALTINBAŞ’TA MI?

Murat Sarıgül’ün iddiasına göre Sarıgül ailesi siyasetin içinde olduklarından dolayı mal varlıklarını Altınbaş ailesinin kızı olan Emir Sarıgül’ün boşandığı eşinin üstüne devredilmiş.

Yine Murat Sarıgül’ün iddiasına göreyse boşanmadan sonra bu varlıkların alınmasıyla ilgili ciddi sorunlar ortaya çıkmış.

Bu iddialar dolayısıyla Sarıgül ailesinin servetinin incelenmesine kadar gidecek gibi görünüyor. Az buz konular değil. Emir Sarıgül ya da babası Mustafa Sarıgül yine aile içinden yapılan bu itiraf gibi iddiaları yanıtlamak durumuyla karşı karşıyalar.

(Not: Mustafa Sarıgül ya da Emir Sarıgül’den bir açıklama geldiğinde bunları da hemen Uçankuş mecralarında izleyebilecek ve okuyabileceksiniz.)

Son Güncelleme: 20.05.2020 22:42:42