UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONA’YA YAKALANAN ADAMIN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ

Coronavirüse yakalanan San Fransisco’da hemşire olan 43 yaşındaki Mike Schultz’un altı haftadaki inanılmaz değişimi görenleri şoke etti.

CORONA’YA YAKALANAN ADAMIN  İNANILMAZ DEĞİŞİMİ

San Fransisco’da hemşire olan 43 yaşındaki Mike Schultz, Coronavirüs’e yakalandıktan sonra altı hafta boyunca tedavi gördü. İyileşme dönemine giren Mike Schultz, Instagram’da takipçileri ile son halinin fotoğrafını paylaştı. Mike “Herhangi birinin başına da bunun gelebileceğini göstermek istedim. Yaşlı ya da genç olmanız fark etmez. Öncesinde bir sağlık sorununuz olmasa da bu virüs sizi etkileyebilir” dedi.

Hastanede yalnızca bir hafta kaldığını düşünen Mike, kendisiyle ilgilenen hemşireden altı haftadır hastanede olduğunu öğrenmişti. Mike, hastalıkla mücadele ettiği dönemi “Çok güçsüzdüm. En zor kısmı da buydu. Telefonumu bile tutamıyordum, ağır geliyordu. Tuşlara basamıyordum, çünkü ellerim çok titriyordu” diyerek anlattı.

KRONİK RAHATSIZLIĞI YOKTU

Hastalığın öncesinde kronik bir rahatsızlığı bulunmadığını söylenen Mike, haftanın neredeyse her günü spor yapıyordu ve 86 kiloydu. Altı haftanın sonunda 68 kiloya düşmüştü ve akciğer kapasitesi oldukça zayıflamıştı. Mike, hastalıktan önceki ve sonraki halini gösteren bir fotoğrafı Instagram’daki 30 bin takipçisiyle paylaştı.

Son Güncelleme: 20.05.2020 15:09:13
ETİKETLERmike schultz